Midas abonnement

MIDAS abonnement

Net zoals hardware is ook software aan slijtage onderhevig. Uiteraard slijt software niet door het gebruik; wanneer u niets aan uw omgeving verandert, zal Midas eeuwig blijven draaien.

De praktijk is echter anders. Besturingssystemen volgen elkaar in rap tempo op. In een relatief korte periode hebben we Windows 95, 2000, NT, XP, Vista, 7 en 8 aan ons zien voorbijkomen; gemiddeld gaat een besturingssysteem niet veel langer dan twee jaar mee en dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor de software die er op draait (zoals Midas).

Daarnaast is het zo dat eisen van de gebruikers ook snel veranderen. Was Midas enkele jaren geleden nog een systeem dat voornamelijk gebruikt werd voor het bepalen van de binnenmaat; tegenwoordig is de documentatie voor meerdere partijen (zoals bijvoorbeeld Ebis) steeds belangrijker geworden. Ook door deze ontwikkeling zijn er steeds vaker wijzigingen nodig in Midas om bij de tijd te blijven.

Om de kosten van iedere keer een nieuwe update te drukken heeft BITSoft een abonnementsvorm in het leven geroepen. Voor een vast bedrag per maand, zorgen we ervoor dat uw Midassysteem bij de tijd blijft; u krijgt ieder kwartaal de laatste versie die speciaal voor uw schip gemaakt is. Mochten er tussentijds wijzigingen nodig zijn in de software (bijvoorbeeld door wijzigende eisen of vanwege een naamswijziging), dan wordt er kostenloos een extra tussentijdse versie gemaakt.