Midas Online

MIDAS Online

Steeds vaker klinkt de wens van vlooteigenaren of verladers om een betere informatie-uitwisseling met de diverse schepen waarmee men werkt. Om aan deze wensen tegemoet te komen is midas online ontwikkeld.

Vanaf release 2015.III wordt informatie die binnen Midas aanwezig is, automatisch naar de cloud gestuurd. De schipper merkt hier helemaal niets van. In tegenstelling tot andere online-diensten, hoeft de schipper zijn data niet nog eens op een aparte internet-site in te vullen, maar kan hij gewoon blijven werken zoals hij gewend is. Op de achtergrond zorgt Midas ervoor dat de ingevoerde informatie automatisch naar de cloud wordt verzonden. Als er geen Internet is, dan is dat geen probleem; Midas zal blijven proberen de cloud te benaderen tot Internet weer beschikbaar is. Vanaf dat moment wordt alle data weer automatisch naar de cloud verstuurd.

Aan de wal kan er op die manier eenvoudig worden meegekeken op de schepen, door in te loggen op de Internetsite www.midasonline.eu. Deze site is zodanig ontwikkeld dat hij ook op smartphone of tablet goed leesbaar is. Afhankelijk van de inlogcodes, wordt vooraf bepaalde informatie van bepaalde schepen getoond.

U kunt een kijkje nemen met de volgende inlogcodes:

username : demo
password : demo

Of u vraagt inlogcodes aan voor uw schepen naar keuze:

folder midas online